Selskabet

Nectar Asset Management er et rådgivningsselskab i ejendomsbranchen, og har kontor i København. Vores målsætning er at give vores kunder den højeste kvalitet af service og professionel rådgivning relateret til deres ejendomsinvesteringer. Transparens, integritet og forenede interesser er overskriften på vores tilgang til forvaltning.

Nectar Asset Management er et rådgivningsselskab, grundlagt i 2010. Nectar Asset Management er siden blevet en af de førende fondsforvaltere og rådgivere for skandinaviske investorer med ejendomme i Storbritannien, Tyskland og Norden.

 

Vi administrerer investeringer på tværs af grænserne med en samlet værdi på over DKK 7 mia. Investeringerne er hovedsageligt beliggende i Storbritannien, Tyskland og Norden. Vi er 20 højtuddannede medarbejdere og har mangeårig erfaring indenfor forvaltning af erhvervs – og boligudlejningsejendomme samt administration af ejendomsselskaber.

 

 

Selskabsadministration

Vores team beskæftiger sig med alle regnskabsaflæggelser, skattemæssige opgaver, håndtering af selskabsstrukturer og finansiering af investeringerne. Teamet består af fondsforvaltere, økonomimedarbejdere og andre administrative medarbejdere.

 

Vi håndterer alt dag-til-dag forvaltning af ejendomsporteføljerne, samt mere komplekse formueforvaltningsprojekter, herunder forhandlinger mellem lejer og udlejer, udviklingsprojekter, håndtering af lejeforhandlinger, udlejninger og opkøb/salg af investeringer.

 

Vi har et stærkt netværk af rådgivere som bl.a. inkluderer udlejningsmæglere, finansieringspartnere, valuarer, developere, bygningskonsulenter, revisorer og skatterådgivere, som vi har udpeget til, at være de aboslut dygtigste inden for deres respektive sektorer.

 

Nectar er reguleret med Royal Institution of Chartered Surveyors (firma nr.: 725303) og har en professionel rådgiverforsikring med en dækning optil DKK 40 mio.